Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü Başkanı Derviş Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Zekiye Yılmazer’i ziyaret etti.
Arslan, ziyarette Yılmazer’in her zaman sorunlarına çözüm üreten ve kendilerinin yanında olan bir isim olduğunu belirtti.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Arslan, bu anlamda kentte çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını anlattı.
Kulüp Başkanı Derviş Arslan, Zekiye Yılmazer’in engelli bireyler için önemli bir destekçi olduğunu belirterek, “Yılmazer, her zaman sorunlarımıza çözüm üreten, bizim yanımızda olan bir isim. Kendisinin destekleri, derneğimizin kentteki faaliyetlerini daha etkili hale getirdi” dedi.
Arslan, dernek olarak Osmaniye'de hem engelli bireylerin hem de ailelerinin yaşamlarını iyileştirmek amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Bu kapsamda yerel yönetimler ve diğer kamu kurumlarıyla iş birliği içinde olduklarını vurgulayan Arslan, kent genelinde engellilere yönelik hizmetlerin geliştirilmesi için çeşitli projeler yürüttüklerini belirtti.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

458748291 10210770310369169 6116292320931958747 NDERNEK ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
Osmaniye 7 Ocak Engelliler Spor Kulübü, kentteki engelli bireylere yönelik spor faaliyetleriyle dikkat çeken bir dernek olarak biliniyor. Kulüp, engelli sporcuların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok branşta etkinlikler düzenliyor. 
Derviş Arslan, dernek olarak hedeflerinin, engelli bireylerin spor yoluyla topluma kazandırılmasını sağlamak olduğunu belirterek, “Engelli bireylerin toplumla kaynaşmasını sağlamak, onlara hem fiziksel hem de ruhsal açıdan katkıda bulunmak bizim önceliğimiz" diye konuştu. 
Arslan, bu amaca ulaşmak için hem yerel yönetimlerle hem de çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, daha kapsamlı projelere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

YILMAZER’DEN DAYANIŞMA VRUGUSU
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Osmaniye Sosyal Politikalar Başkanı Zekiye Yılmazer, engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak için toplumun tüm kesimlerine büyük sorumluluk düştüğünü ifade etti. 
Yılmazer, "Engelli bireylerimizin kentte daha rahat hareket edebilmesi ve yaşamlarını kolaylaştırmak adına yapılması gereken birçok çalışma var. Bu anlamda hepimize büyük görevler düşüyor. Biz, AK Parti olarak bu konuda her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.
Yılmazer ayrıca, engelli bireylerin sosyal hayatta daha fazla yer alabilmesi için yerel yönetimlerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projelerin önemine dikkat çekti. Bu projelerin hayata geçirilmesi için engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik farkındalığın arttırılması gerektiğini de vurguladı.
Ziyaretin sonunda, Yılmazer ve dernek üyeleri, engelli bireylerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı projelerin hayata geçirilmesi konusunda iş birliği yapma kararı aldı. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN