OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi ile Yetki Yenileme Sözleşmesini İmzaladı.
OKÜ tarafından Mersin’de faaliyet gösteren ve “Bina ve Hizmetler” uzmanlık alanında kurumumuzdan daha önce yetki almış 3. Şirket olan ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi’nin, “Bina ve Hizmetler” uzmanlık alanındaki Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) Şirket yetkisi yenilendi.
Rektörlük makamında yapılan imza töreninde, yetki yenileme sözleşmesini adına Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi adına Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin imzaladı. 
OKÜ Enerji Eğitim Etüt Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan’ın da hazır bulunduğu imza töreninde konuya ilişkin açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun, “Üniversitemiz tarafından 5 yıl önce yetki almış 3. Şirket olan ve bölgemizde faaliyet gösteren önemli şirketlerden biri olan ENJİ Enerji Yatırım Danışmanlık ve Mühendislik Anonim Şirketi’nin bu süreçte yürütmüş olduğu önemli çalışmalar, özellikle bölgemizde yürütülen enerji verimliliği çalışmalarının arttırılm sağlamıştır. Şirketin faaliyetlerinin imzaladığımız bu yetki yenileme sözleşmesi kapsamında devam edecek olması bizleri de ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN