OKÜ de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında yürüyüş yapıldı.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlen yürüyüşe OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, üniversite fakülte dekanları, yüksekokul ve meslek yüksekokul müdürleri, akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. 
Rektörlük Binası önünde toplanan akademik, idari personeli ile öğrenciler şehitler anısına saygı duruşunda bulunup ardından İstiklal Marşı’mızı okudu.Daha sonra üniversite personeli ile öğrenciler Rektörlük Binası önünden yürüyüşe başlayıp, 15 Temmuz Şehitler Amfisi önüne kadar devam etti. 

19 Eylül Perşembe Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak? 19 Eylül Perşembe Günlük Burç Yorumları: Aşk, iş, sağlık hayatınızda neler olacak?

Whatsapp Image 2024 07 12 At 15.42.39

15 Temmuz Şehitler Amfisi önünde ise Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Servet Reyhan’ın 15 Temmuz Şehitleri Anma Yürüyüşü’nün önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. 

15 Temmuz’un tarihe altın harflerle yazılmış bir destanın yıl dönümü olarak görüldüğünü belirten BESYO Müdürü Doç. Dr. Servet Reyhan, “Bugün, tarihe altın harflerle yazılmış bir destanın yıl dönümünde, milletimizin azim ve kararlılığını bir kez daha hatırlamak ve hatırlatmak üzere bir aradayız. Anadolu topraklarını vatan edindiğimiz günden bu yana, milletimiz pek çok zorluğu göğüslemiş, nice badireler atlatmış ve büyük mücadeleler vermiştir. Çanakkale’den Kurtuluş Savaşı’na, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bugüne taşırken gösterdiğimiz kararlılık, bugün de aynı ruhla devam etmektedir. 15 Temmuz gecesi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain oyunları bir kez daha bozmuştur. Devletini, milletini, vatanını korumak için kendilerine teslim edilen silahları, tankları, uçakları, helikopterleri kendi milletine doğrultacak kadar hainliğe bulaşmış olan bu örgüt ve onların arkasında duran işbirlikçileri, asil Türk milletinin istiklali ve istikbali uğruna canını ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğini bir kez daha anlamışlardır" ifadelerini kullandı.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN