ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR, OSMANİYE'DE ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANI ALPARSLAN BAYRAKTAR, OSMANİYE'DE

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) Müdürü Doç.Dr. Hande Demir ve birimin akademik ve idari çalışanları, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ile bir toplantı yaptı. 
Rektör Uzun, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından denetlenen Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKÜMERLAB) Gıda Enstrümental Analiz Laboratuvarı, TS EN ISO 17025:2017 standardında başarılı bir denetim süreci geçirdiğini belirterek tüm çalışanlara katkıları ve özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti. 
Misyonu üniversitenin mühendislik, sağlık ve temel bilimler alanlarındaki eğitim ve ileri araştırma faaliyetlerine destek olmak; özel sektör, kişiler, kurumlar ve üniversite ve sanayi iş birliği kapsamında sanayinin ihtiyacı olan araştırma ve analiz ihtiyaçlarına cevap vermek olan OKÜMERLAB’ın her yönden desteklenerek gelişmesi için üniversitenin tüm imkanlarının kullanılacağını ifade eden Rektör Uzun, birim çalışanlarının başarılı çalışmalarının devamı diledi. 
Laboratuvarın akademik ve idari personeli de destekleri için Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun’a teşekkür etti.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN