Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) düzenlenen "Üniversiteler Arası Futbol Müsabakaları Turnuvası"nda Niğde Karamanoğlu Mehmetbey şampiyon oldu.

OKÜ stadındaki final maçında, Karamanoğlu Mehmet Bey takımı, Korkut Ata Üniversitesini, 25.dakikada Zekeriye Çakırca, 55 ve 65.dakikada Ali İnce ve 80.dakikada Gökhan?ın kendi kalesine attığı golle 4-0 yenerek şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, OKÜ?den Hakan Karayiğit ve Hakan Açıcı kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maç sonunda kupa töreni düzenlendi.

TÜSF Temsilcisi Hasan İnan, kupa töreninde, turnuvaya ev sahipliği yapan Korkut Ata Üniversitesi'ne teşekkür etti.

Turnuvanın federasyonun önemli organizasyonlarından olduğunu ifade eden İnan, "Turnuvada şampiyon olan takımımız birinci lige yükseldi. Başarısını sürdürdüğü takdirde ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil etme şansı yakalayabilir. Turnuvada üçüncü olan Niğde Üniversitesi ve diğer takımlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey antrenörü Kazım Naz, şampiyon olan sporcularını kutladığını söyledi.

Takımının bütün maçları kazandığını ifade eden Naz,?Şampiyonluk güzel bir duygu ama asıl önemli olan maçların kazasız, belasız geçmesi ve sakatlık olmamasıydı. Kardeşçe bir turnuva oldu. İyi bir takımımız vardı. Bunu iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Nitekim çocuklar güzel maçlar çıkardılar ve neticede şampiyon olarak birinci lige yükseldiler. Hedefimiz tabi ki süper lig. Bunu başaracak güçteyiz? diye konuştu.

Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi

OKÜ Rektörü Prof.Dr.Orhan Büyükalaca, TÜSF Temsilcisi Hasan İnan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demi, takımlara kupa verdi. Ümit Kahrıman

Editör: Haber Merkezi