2013-2014 Sezonu Deplasmanlı Ünilig Erkek Basketbol Ligi 2. Maçında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Basketbol Takımı Evinde Çukurova Üniversitesi?ni Ağırladı.

OKÜ Spor Salonunda Gerçekleşen Müsabakadan Misafir Takım Çukurova Üniversitesi 140- 51 Galip Ayrıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir maç sonunda yaptığı açıklamada, ?Sayın Bakanımızın Üniversitelerde Sporun Yaygınlaşması,Süper Lige Dönüşmesi Hayali İle Başlayan ve Bugün Gerçek Olan Spor Yarışmalarında Yer Almış Olmak Öncelikle İlimiz, Üniversitemiz Adına Mutluluk Verici Bir Olay. Bizlerde ?Spor Kenti Osmaniye? Hayalini Gerçekleştirmek Adına Sporun, Sporcunun Yanındayız. Üzerimize Düşen Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız. Sonuç İstediğimiz Gibi Olmaya Bilir Ancak Genç Bir İlin Genç Bir Üniversiteyiz. BESYO?muz Yok. Ama Yapılan İş Büyük Bir İş. Rektörümüz Prof.Dr.Orhan Büyükalaca?nın Şahsında Emeği Geçenleri ve Sporcularımıza Teşekkür Ediyorum? dedi.

H Grubunda Yer Alan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Basketbol Takımımızın Gruptaki Rakipleri Gaziantep Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi İle Mücadele Edecek.

BADMİNTON TURNUVASINA 52 SPORCU KATILDI BADMİNTON TURNUVASINA 52 SPORCU KATILDI

Takım, önümüzdeki Hafta 28.11.2013 Tarihinde Korkut Ata Üniversitesi Spor Salonunda Kilis 7 Aralık Üniversitesi Takımı İle 3.Hafta Müsabakasına Çıkacak. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi