Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi Osmaniye'de çocuklar, Müftülük etkinliğinde doyasıya eğlendi

Futbol maçları öncesinde Osmaniye 7 ocak stadında Milletvekilimiz Suat Önal ``Aramızda Küfre Ve Şiddete Yer Yok'' projesine destek vererek seyircilere broşür dağıttı.

Tribündeki olayların önüne geçmeye çalışan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, sporda şiddetin önlenmesi için yürüttüğü çalışmalara bir yenisini ekledi.

Spor Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, tribündeki seyircilere sporda şiddetin ne gibi sonuçlar doğuracağı anlatıldı.

Milletvekilimiz Suat Önal konuşmasında; ‘'Sahaya yabancı madde atan ve uygunsuz hareketlerde bulunan bir taraftar istemiyoruz, Spor müsabakalarında 6222 sayılı Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereği, spor alanlarına yasak madde sokulması, sahaya yabancı madde atılması, müsabaka düzeninin bozulması, hakaret içeren tezahürat, usulsüz seyirci girişi, spor alanlarında taşkınlık ve tesislere zarar verilmesi suç sayılmaktadır. ``Spora evet, şiddete hayır`` Şeklinde konuştu. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi