Milletvekili Gülsoy, bu kapsamda Kadirli ve Düziçi ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek kente yapılan yatırımları yerinde inceledi.

OSMANİYE’NİN NOSTALJİ DURAĞI: AYAKKABICILAR ÇARŞISI OSMANİYE’NİN NOSTALJİ DURAĞI: AYAKKABICILAR ÇARŞISI

Ziyaretlerine Kadirli ilçesinden başlayan Gülsoy, ilk olarak Kadirli Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından 150 yataklı Kadirli Yeni Devlet Hastanesi inşaatını yerinde inceleyen Gülsoy, ilçede devam eden 846 Konut Toki İnşaatını ve yapım devam eden huzurevi inşaatını da inceledi.

Kadirli ziyaretleri kapsamında yapımı tamamlanan Kadirli-Sumbas yolunu da ziyaret eden Gülsoy, son olarak Kadirli Organize Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

Düziçi ilçesinde de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Gülsoy, burada ilk olarak İlçe Kaymakamı Turgay İlhan’ı makamında ziyaret etti.

Ardından ilçede yapımı devam eden Belediye Hizmet Binası, Hükümet Konağı ve Toki İnşaatlarında incelemelerde bulunan Gülsoy,  Düziçi esnafını da ziyaret ederek kendilerine hayırlı satışlar diledi.

Düziçi Belediyesi’nin açtığı Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ni de ziyaret eden Gülsoy, ilçeye bağlı Böcekli ve Yarbaşı Beldelerini de ziyaret etti.  

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT