Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri... Abdurrahim Karakoç kimdir? Eserleri ve kendi sesinden MİHRİBAN şiiri...

MasterChef Türkiye'nin bu sezonki dikkat çeken isimlerinden biri olan Bera Altaş, ikinci haftada sergilediği yemeklerle adından söz ettirdi.

Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın değerlendirdiği yarışmada Bera, performansıyla göz doldurdu. TV8'de her gün yayınlanan ve büyük ilgiyle takip edilen MasterChef'te düellolar sonrasında ana kadro belirleniyor. İzleyiciler, Bera'nın yarışmayı kazanıp kazanmadığını merak ediyor.

Bera Altaş Kimdir?
Bera Altaş, MasterChef Türkiye'ye ikiz ablalarıyla birlikte katıldı. 18 yaşında olan Bera, mesleğe çocukluğundan beri ilgi duyduğunu belirtti. Uzak Doğu restoranında çalışan ve 6 yıldır bu alanda deneyim kazanan genç yetenek, mesleğe bulaşık yıkayarak başladı. Esnaf lokantasında çalışarak kariyer basamaklarını tırmanan Bera, balık tabağıyla jüri üyelerinden tam not aldı.

MasterChef Türkiye'de gösterdiği performansla dikkat çeken Bera Altaş, yarışmadaki başarısıyla adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Kaynak: Haber Merkezi