Emel ERKAYIRAN / Kadirli Kadınlar Meclisi Başkanı


“Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu projesi”

Çok değerli gazeteci ve televizyoncu, İdolüm Müge Anlı yepyeni bir proje ile yine bombayı patlattı.


Çok değerli gazeteci ve televizyoncu, İdolüm Müge Anlı yepyeni bir proje ile yine bombayı patlattı . Hiç durmadan toplum yararına çalışmalar yapan bu muhteşem kadın, bu sefer de Romen çocuklarının,  yeteneklerini geliştirebileceği, böylece, toplumda kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılacağı bir sanat okulu oluşturmak için kollarını sıvadı. Elbetteki bu projeye destekler yağmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde ATV ekranlarında canlı yayınlanan gündüz kuşağında Müge Anlı ile tatlı Sert programında Usta gazeteci müjdeyi verdi.

Müge Anlı, beraberinde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, tahsis edilen İstiklal Caddesi'nin hemen arkasındaki Tom Tom Mahallesi'nde restore edilen Eski İspanyol Şapeli Terassanta tarihi binasında incelemede bulunmuştu.

Müge Anlı'nın Roman çocuklar için açacağı bu okulla ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri 'Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi'ni gönülden destekliyorum. Bu vesileyle açılan yardım kampanyasına hem camiamızın hem de vatandaşlarımızın Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde 100'er lira katkı vermelerini içtenlikle temenni ediyorum" açıklamasını yapmıştı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Roman kardeşlerimizin eğitim görecekleri, sanat kabiliyetlerini geliştirecekleri 'Müge Anlı ve Dostları Sanat Okulu Projesi'nin hayata geçmesi ve gönüllülerin bağışlarıyla Roman kardeşlerimiz için çok büyük bir eğitim çalışması olacaktır. Roman kardeşlerimizin eğitimi için çıktığı bu yolda, Milli Eğitim bakanlığı olarak üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Sayın Müge Anlı'yı kutluyor, başarılı ve duyarlı çalışmalarının devamını diliyorum." demişti .

Ve Müge Anlı canlı yayın programında yaptığı açıklamada, projenin başlatılmasında, tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Her zaman olduğu gibi yaptığı projelerle, kalplerimize dokunan, azimli, çalışkan kadın seni ayakta alkışlıyorum. Türkiye’nin gururu Müge Anlı iyi ki varsın. Seni seviyoruz.