Turizm kenti Alanya’ya 180 turist gemiyle geldi Turizm kenti Alanya’ya 180 turist gemiyle geldi

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, ziyaretlerinde Ankara’daki gelişmeleri Osmaniyeli hemşerileri ile paylaşmaya devam ediyor. 
Kaya, teşkilat üyeleri ile birlikte Karaçay Mahalle Muhtarlığı, Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı, Eyüp Sultan Mahalle Muhtarlığı ile Lale gölü muhtarlığına bir dizi ziyarette bulundu. 
Kaya, geride kalan aylarda, Bahçe ve Hasanbeyli ilçelerinde meydana gelen afete ilişkin ilgili bürokratların bilgilendirildiğini, yaşanan maduriyetlerin giderilmesi için atılması gereken adımların planlandığı ve yakın zamanda hayata geçirileceği bilgisini aktardı.
Kaya, açıklamalarına, şöyle devam etti: 
“Sumbas İlçemize yapacağımız Organize Sanayi Bölgesi çalışmasını yakından takip etmekteyim. Bu kapsamda bürokratlardan hayırlı haberler almaktayız. Yolun büyük bir bölümünü geçtik diyebilirim. En kısa zamanda müjdeli haberi vereceğimizi ümit ediyorum. 
Yine, yayla ziyaretlerimiz de hemşerilerimiz ile bir araya gelerek talep ve istekilerini dinliyoruz. Makul düzeydeki talepleri en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Özellikle yaylalara ulaşım noktasında şehir merkezi kalitesinde yollar yapmaktayız. Hemşerilerimiz, bu çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti ziyaretlerimiz sırasında bizlere de aktarmaktadır.” 
Kaya, Düziçi ilçesinde köprü inşaatı ihalesinin 1 Eylül 2022 tarihinde yapılacağını dile getirdi.
Düziçi çevre yolu asfalt çalışmasının hızla devam ettiğini anlatan Kaya, “Çevre yolu çalışmamızın en kısa sürede tamamlanıp, değerli hemşerilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz. Yine Ellek Beldesi Toki Konut Projesi kapsamında 160 daire 10 adet dükkân proje çalışmasının ihalesi 06 Ekim 2022’de yapılacak. Toprakkale ilçemiz kapsamında artırılabilir 10 yataklı entegre hastanemizin yapımı tamamlandı. Toprakkale İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası için çalışmalar başladı. Şu an zemin etüttü çalışmaları yapılmakta. En kısa sürede tamamlanıp, hizmete açılmasını planlamaktayız. Mustafabeyli-Toprakkale arası 6 km’lik alan Karayolları Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşlerimeler neticesinde sıcak asfalt çalışması sözünü aldık. Ziyaretlerimizde bizi sofralarında misafir eden hemşerilerime yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi