Osmaniye’de jandarma ve emniyet ekiplerince açılan trafik standında bilgilendirme yapıldı. Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda, stantları ziyaret eden çocuklara ‘jandarma çocuk dergisi’ ve ‘kırmızı düdük’ dağıtıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerince “Karayoları Güvenliği ve Trafik Haftası” etkinlikleri kapsamında bir alışveriş merkezinde stant açıldı. 

441495814 18024746042145253 1134221146841454870 N
Görevliler, çocuklara ve vatandaşlara, emniyet kemerinin önemi, trafik ışıkları, alkol gözlüğü ile alkolün etkileri ve genel trafik kuralları konularında bilgilendirme faaliyetlerinde bulundu.

Geri dönüşümle bin eser ürettiler Geri dönüşümle bin eser ürettiler

Ziyaretçilere, trafik kazalarından kaynaklı can kayıplarının önlenmesi, karayollarında tüm yol kullanıcıları için düzenli ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması, vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat etmeleri ve sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilerek toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik olarak sürekli olarak çalışmalar yapılmakta olduğu anlatıldı. 
Programlara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva’da katıldı.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN