Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay şelalesine doğa yürüyüşü düzenlendi.
Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Spor Kulübü’nün (ODAK) destek verdiği yürüyüşe, Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Devlet Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mürsel Koçer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Devrim Murat Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Yücel Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Özdokur ve Melih Loş, ODAK Başkanı Muhammet Doğan ile doğaseverler katıldı.
Başkan Çenet ve diğer katılımcılar, 4 kilometre parkur boyunca Karaçay vadisinin eşsiz doğa güzellikleri eşliğinde tamamladıkları yürüyüş sonunda, 25 metre yükseklikteki Karaçay Şelalesi sularında serinledi.
Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Osmaniye’nin eşsiz doğa güzellikleriyle dolu Karaçay Vadisinde yürüyüşün ardından şelaleye ulaştıklarını söyledi.

MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI MİNİBÜS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 2 YARALI

449120240 10161360423186838 8410223573791667850 NKaraçay’ın güzelliklerini kent turizmine kazandırmak için çalışma yürütüldüğünü ifade eden Çenet, “Kentin doğa güzelliklerini, kanyon projeleri ile asma köprülerle nasıl değerlendirebiliriz, milli parklarımızla, ajanslarımızla nasıl projelendirebiliriz şeklinde çalışma yürütüyoruz. Bunları yaparken de doğamızı da koruyacağız” dedi.
ODAK Başkanı Muhammet Doğan da doğa kulübü olarak etkinlikte rehberlik yaptıklarını belirtti.
Başkan Çenet’e teşekkür eden Doğan, “Belediye Başkanımız İbrahim Çenet’e ve diğer katılımcılara rehberlik yaptık ve birlikte Karaçay Saklı Şelale ile Sarısu vadisini gezdik. Bu faaliyet nedeni ile Belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Umarım büyüklerimizin destekleriyle bu güzel Karaçay Vadimiz kent turizmine kazandırılır ve burada güzel çalışmalar yapılır” diye konuştu. 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN