Osmaniye 1.Amatör Liginde Osmaniyegücü’nü 3-1 yenen 1973 Kadirli İdy.takımı şampiyon oldu. Galibiyet sonrasında büyük bir sevinç yaşayan takımın şampiyonluk kupası verildi.

Müftülüğün sabah namazı programları sürüyor Müftülüğün sabah namazı programları sürüyor

7 Ocak stadyumunda oynanan maçta il hakemleri Ahmet Ulaş, Ömer Kısaoğlu, Gökhan Deniz Paçacı ve Yasemin Öztürk görev aldı.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği müsabakanın ilk yarısına iyi başlayan ekip Kadirli İdy.takımı oldu ve bu yarıda önemli birkaç pozisyondan yararlanamadı.

İlerleyen dakikalarda maçta dengeyi sağlayan Osmaniyegücü ataklarını sıklaştırsa da bu yarıda gol sesi çıkmadı.

I M G 4712

GOLLER 2.YARI VE UZATMALARDA GELDİ
İkinci yarıda sahada her iki takımda iyi bir mücadele ortaya koydu.

Karşılıklı ataklarla geçen bu yarıda ilk gol 75.dkikada Kadirli İdy.takımında geldi. Bu dakikada Aşur Altuner, ceza sahası içerisinde yaptığı plase vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 85.dakikasında ise yine ceza sahasında plase vuruşla topu ağlara gönderen sporcu Osmaniyegücü takımında Sami oldu. Maçın normal süresi 1-1 tamamlandı. Karşılaşmanın ilk uzatma dakikaları başladığı anda Kadirli İdy.yine Aşur ile skoru 2-1’e getirdi. Maçın skorunu belli eden golü ise 104.dakikada takımını sırtlayan Aşur’dan geldi ve maç 3-1 Kadirli ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı.
Karşılaşmada her iki takımdan da birer futbolcu kırmızı kart gördü. 

ŞAMPİYONLUK KUPASI 
1.Amatör ligde şampiyonluğa ulaşan Kadirli İdy.da büyük bir sevinç hakimdi. Açık tribünü dolduran Kadirli takımının taraftarları büyük bir sevinç yaşadı.
Kadirli İdy.şampiyonluk kupası ASKF İl Başkanı Levent Öztürk ve MHP İl Başkanı Yusuf Çomu tarafından verildi. 
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN