OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR OSMANİYE VALİSİ YILMAZ, ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İlk kez ulusal bir organizasyona ev sahipliği yaparken Turnuvaya  ilçe takımları Kadirli Savrunspor , Kadirli İdman Yurdu takımlarının yanı sıra Van, Şanlıurfa, Muş ve Gaziantep'ten gelen takımlar yer aldı.

Kadirli ilçe stadında düzenlenen final maçlarını Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Toker, UYAFA Genel Sekreteri Dr. İmbat Muğlu,  Gençlik Spor  İl Müdür Yardımcısı Erdoğan Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Tarıf Esat Kahveciler, Gençlik Spor  İlçe Müdürü Yılmaz Bal sivil toplum temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri yer aldı.

Turnuvada, 2010, 2011 ve 2012/2013 doğumlu 2000 genç sporcular yeteneklerini sergilerken tanışma ve kültürel bağ kurma imkanı yakaladılar.  Sporcular, hem bireysel yeteneklerini hem de takım oyununu sergileyerek büyük bir heyecan yaşattılar.

Final Maçlarının ardından  U 10-11 Grubunda Muş, 2011-2012 Grubunda Savrunspor,  U-12-13 Grubunda Gaziantep, U-13 Grubunda ise Şanlıurfa takımı şampiyon oldu. 1973 Kadirli İdman Yurdu ise turnuvanın en centirmen takımı kupasını aldı.

Kupalar  prorokol mensupları tarafından verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.

Uluslararası Yetenek Avcıları Futbol Akademisi'nin (UYAFA) Osmaniye temcilcisi Resul Özdil “Bugün burada, Kadirli CAP Birlik ve Dayanışma Turnuvası'nın finalinde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı etkinliği düzenleme sürecinde emeği geçen tüm isimlere, yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: KADİRLİ KAYMAKAMLIĞI