Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Liginde (TKB2L), As Osmaniye Gençlik, Cumartesi günü üçüncü maçında sahasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi takımını ağılıyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Serkan Erdem, yaptığı açıklamada, A grubunda mücadele eden As Osmaniye Gençlik takımının sahasında ikinci maçında galibiyetle ayrılacağına inandığını belirtti.

Takımın, geçtiğimiz hafta deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden Çankaya Üniversitesi?ne 84-54 mağlup olduğunu belirten Erdem, şunları kaydetti:

Osmaniye'de yüzme yarışmalarına 50 yüzücü katıldı Osmaniye'de yüzme yarışmalarına 50 yüzücü katıldı

?Geçtiğimiz hafta grubun güçlü ekibi Çankaya Üniversitesiyle oynadığımız maçı kaybettik. Bu hafta kendi sahamızda galip gelerek bu yenilgiyi telafi etmek istiyoruz. 9 takımın olduğu lige 4 puanla 5.sırada yer alıyoruz. Aynı puanda ve averajla 4.sırada olan ekiple oynayacağız. Sporcularımızın bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyorum.?

Maç Cumartesi 14.00?da

Spor salonundaki maçta taraftar desteği beklendiğini belirten Erdem, galibiyet için bunun önemli olduğunu kaydetti.

Erdem, ?Maçımız Cumartesi günü spor salonunda saat:14.00?da başlayacak. Bütün bayan taraftarlarımızı ve basketbol severleri takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Onların desteği sporcularımıza güç verecektir. Alacağımız galibiyeti de taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz? diye konuştu.

HAber Merkezi

Editör: Haber Merkezi