Ehliyet yenileme süresi son tarih ne zaman? ehliyet nasıl yenilenir, ehliyet yenileyecekler dikkat Ehliyet yenileme süresi son tarih ne zaman? ehliyet nasıl yenilenir, ehliyet yenileyecekler dikkat

Sakarya'lılar güne şaşırtan bir ilanla başladı. Arazi içerisine ev karşılığında cami yapılmasına izin veren adam verilen söz tutulmayınca çareyi camiyi satışa çıkartmakta buldu.

İddialara göre Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde yaşanılan olayda temizlik işçisi Cengiz Alkan eski muhtar ve ihtiyar heyeti tarafından arazisi içerisine cami yapılmak istenmiş karşılığında ev teklif edilmişti.  

Verilen teklifi kabul eden Alkan'a  caminin inşası tamamlanmasına rağmen verilen söz tutulmadı. Alkan, her seferinde kaymakamlığa ve savcılığa gitti, fakat hiçbir sonuç alamadı. Bu olayın üzerine Alkan camiyi 7 milyon liraya satışa çıkarttı. 
Caminin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan adam "Benim arsanın üzerine yapılan cami satılıktır, 440 metrekare" notunu düştü.

“YILLARDIR KİRADA OTURUYORUM”
Yıllardır kirada oturduğunu belirten Alkan, konuşmasının devamında “Maddi durumum kötü, böyle bir iş başıma geldi. Yardım bekledim, olmayınca da bu yola başvurdum. Yıllardır kirada oturuyorum, çocuklarım ve ailem ev istiyor” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT