Kamuda çalışacak farklı departmanlarda görevlendirmek üzere toplam 6 yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Şirket, Emlak Personeli, Satış Yönetim Personeli ve Muhasebe Personeli pozisyonlarında profesyoneller aranıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan şirkete güncel personel alımları başladı. 4 farklı ünvanda kamuda çalışacak yeni personel alımları yapılacak. Başvuru süreci başlamış olup son gün 10 Temmuz 2024 olarak açıklandı.

Başvuru yapılacak kadrolar ve başvuru şartları;

Emlak Personeli (1 Kişi)

  • Genel Nitelikler: Üniversitelerin Emlak ve Emlak Yönetimi, Lisans veya Önlisans bölümlerinden mezun, gayrimenkul satış ve pazarlama konusunda en az 4 yıl deneyimli, ofis programlarına hakim, resmi yazışma ve şirket envanter takibi konularında bilgili, B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen adaylar aranmaktadır.
  • Tercih Sebebi: Gayrimenkul kiralama işlemlerine hakim ve resmi kurum kültürüne aşina olmak, başvuru sahiplerine avantaj sağlayacaktır.

Satış Yönetim Personeli (3 Kişi)

  • Genel Nitelikler: Üniversitelerin Emlak ve Emlak Yönetimi, İşletme vb. bölümlerinden mezun, MS Office programlarını etkin kullanabilen, yazılı ve sözlü iletişim becerileri güçlü, ikna kabiliyeti yüksek, ekip çalışmasına yatkın ve benzer bir görevde en az 2 yıl deneyimli adaylar aranmaktadır.
  • Tercih Sebebi: B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve kişisel gelişimine önem vermek, başvuru sahiplerine avantaj sağlayacaktır.

Muhasebe Personeli (1 Kişi)

  • Genel Nitelikler: Üniversitelerin İktisat, İşletme veya Maliye bölümlerinden ya da Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun, MS Office ve muhasebe programlarını etkin kullanabilen, cari hesap mutabakatı, raporlama, alış/satış fatura düzenleme, beyanname süreçleri, inşaat muhasebesi ve genel muhasebe konularında en az 5 yıl deneyimli, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına yatkın adaylar aranmaktadır.
  • Tercih Sebebi: Erkek adaylar ve İngilizce bilenler tercih edilecektir.

Bütçe ve Raporlama Personeli (1 Kişi)

  • Genel Nitelikler: Üniversitelerin İktisat, İşletme veya Maliye bölümlerinden mezun, bütçe, finans ve raporlama alanında en az 3 yıl deneyimli, bağımsız denetim ve TFRS uygulamalarına hakim, MS Office programlarını etkin kullanabilen, Tekdüzen Hesap Planı'na hakim, planlama, raporlama, sunum ve süreç yönetimi becerilerine sahip, analitik düşünen, sonuç odaklı, yazılı ve sözlü iletişim yeteneği güçlü, ekip çalışmasına yatkın adaylar aranmaktadır.
  • Tercih Sebebi: İngilizce bilen adaylar tercih edilecektir.

Başvuru Süreci ve Şartları

Başvurular, 3 Temmuz 2024 - 10 Temmuz 2024 tarihleri arasında kariyer İstanbul adresinden online olarak yapılacaktır. Adayların belirtilen niteliklere ve deneyim şartlarına uygun olmaları gerekmektedir.

Kariyer Fırsatını Kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden KİPTAŞ, Dinamik ve profesyonel ortamda kariyerinizi geliştirmek istiyorsanız, hemen başvurunuzu yapın.

Bakan Kurum: “Görevleri inşallah tek tek yerine getireceğiz” Bakan Kurum: “Görevleri inşallah tek tek yerine getireceğiz”

Başvuru kılavuzu.

Kaynak: Haber Merkezi