Hatay2da, Genç ressamlardan karma resim sergisi Hatay2da, Genç ressamlardan karma resim sergisi

Bir süre önce büyük bir törenle açılan ve Osmaniye'nin alışveriş anlayışında büyük değişiklik yapan Park 328 Alışveriş Merkezi'nde Grup Hepsi rüzgârı esti.

Türkiye turu kapsamında Osmaniye'ye gelen ve Osmaniye ayaklarında Park 328'de konser veren Grup Hepsi; konser öncesi Osmaniye şehir merkezinde gezerek Osmaniyelilerle konuştu. Vatandaştan çok sıcak tepkiler alan Grup Hepsi üyeleri, konserden önce son hazırlıklarını yapmak üzere Park 328'e geçti.

Konser öncesi Osmaniye'nin tek görsel yayın organı Osmaniyem Radyo Televizyonu mensuplarına röportaj veren Grup Hepsi, Osmaniyelilerin gördükleri en sıcakkanlı insanlar olduklarını, bu açıdan konserin beklediklerinden daha iyi geçeceğine inandıklarını söylediler.

Konser öncesi Park 328 AVM Genel Müdürü Metin Cantürk, basın mensupları ile bir araya geldi. Park 328 olarak hayata geçirdiği etkinlikleri basınla sıcak bir şekilde paylaşacaklarını belirten Cantürk, basınla ilişkiler konusunda gerekli masanın vücuda getirildiğini, her türlü aktivitelerinden herkesin her an haberdar olacağını belirtti.

“Yeni bir yer olmamızın verdiği dinamizmi en iyi şekilde kullanacağız” diyen Cantürk “Onlarca mağaza, yüzlerce çalışan ve tam donanımlı bir AVM olmanın gururunu yaşıyoruz. Osmaniye'nin alışveriş anlayışında köklü değişiklikler olacağına eminiz.” Şeklinde konuştu.

Toplantının ardından Grup Hepsi konser verdi. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi