Girişimcilik ve iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan Hayrettin Uçak, kullanıcılar tarafından merakla araştırılan bir isim haline geldi. Ege ve İstanbul yaş meyve sebze ihracatçıları birliğindeki yönetim kurulu üyeliği ile de tanınan Hayrettin Uçak'ın iş dünyasındaki serüveni ve kişisel hayatı hakkında merak edilen tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.

Hayrettin Uçak Kimdir?
1963 yılında Siirt'in Tillo ilçesinde dünyaya gelen Hayrettin Uçak, girişimcilik serüvenine 1990 yılında İzmir'de ilk sebze ve meyve paketleme tesisini kurarak adım attı. Bu girişim, sektördeki başarısının temel taşlarını oluşturdu.

1984 yılında, altı erkek kardeşiyle birlikte Uçak Kardeşler'i kurarak sektördeki etkisini daha da güçlendirdi. Uzun yıllar boyunca, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulundu. 2014-2018 yılları arasında İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi.

Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadı Öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanını yaşadı

Evli ve iki çocuk babası olan Hayrettin Uçak, altı torunu ile mutlu bir aile hayatı sürmektedir. İş dünyasında kazandığı başarılar ve sektöre katkılarıyla tanınan Uçak, örnek bir girişimci olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ