19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu yaşandı

Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, “Gebe okulu” anne ve baba adayları ile ailelerine yönelik eğitimler sürüyor.
Gebe okulunda, anne adaylarının kaliteli ve güvenli bir şekilde, mahremiyete dayalı tek kişilik "Doğum Üniteleri" nde, Normal doğumu özendirerek, kendini evinde hissedebileceği bir ortam hazırlamayı hedeflediği belirtildi.
Devlet Hastanesi, Gebe eğitim birimi tarafından ücretsiz olarak talep eden anne ve baba adaylarına yönelik olarak, katılımcılara eğitim desteği verildiği kaydedildi.
Diyetisyen, Psikolog, Fizyoterapist ve manevi danışmanların da katıldığı bu eğitimlerde anne adaylarının Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir gebelik ile doğum süreci geçirmeleri, Doğum sonrası süreçte Lohusalık ve Bebek bakımı hakkında yeterli bilgi ve beceriye sahip olmaları, Anne adaylarının eş ve ailesinin de sürece katılmasını sağlayarak mutlu Aile kapsamında güzel doğum hatıraları oluşturmaları, Varsa Doğum Korkularını yenebilmeleri hedefleniyor. Eğitim almak isteyen anne ve baba adaylarının, Osmaniye Devlet Hastanesi Gebe okulu danışma birimine başvuruda bulunmaları gerekiyor.
Gebe okulunda son olarak verilen eğitim sonrasında CİMER ile iletilen Teşekkür yazıları, Gebe Okulunda hizmet verenlere takdim edildi.

Haber: Ümit KAHRIMAN

Editör: Haber Merkezi