Başkan Yumrutepe, TOKİ tarafından yürütülen içme suyu çalışmalarının yanı sıra kilitli parke yol yapım çalışmalarının da planlandığı şekilde sürdüğünü belirtti. Yumrutepe, “Söz verdiğimiz gibi, hafta sonu mesaisi gözetmeksizin, ilk günkü aşkla, yeni yüzyılın Hasanbeyli’sini inşa etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başkan Yumrutepe, belediyenin altyapı ve üstyapı projelerine verdiği önemi vurgulayarak, “İlçemizin her köşesinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. TOKİ’nin başlattığı içme suyu çalışması, Hasanbeyli halkının temiz ve sağlıklı suya ulaşmasını sağlayacak. Bununla birlikte, kilitli parke yol yapım çalışmaları da ilçemizin yol kalitesini artırarak ulaşımı daha güvenli hale getirecek” diye konuştu.

Çalışmaların vatandaşların talepleri doğrultusunda şekillendirildiğini ifade eden Yumrutepe, “Hasanbeyli’yi geleceğe taşıyan projelerimizi, halkımızın beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yeni Hasanbeyli, modern altyapısı ve estetik üstyapısıyla örnek bir ilçe olacak” dedi.

Belediye ekiplerinin yoğun bir tempoyla çalıştığını belirten Başkan Yumrutepe, “İlk günkü heyecanla, hafta sonu demeden, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hedefimiz, halkımızın hak ettiği modern ve yaşanabilir bir Hasanbeyli’yi inşa etmek. Bu doğrultuda, projelerimizi en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ” OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI ÇENET, “BAHANE ÜRETEN DEĞİL, HİZMET ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Hasanbeyli Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Yumrutepe, çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Yeni yüzyılın Hasanbeyli’si için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT