Osmaniye'den Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı Osmaniye'den Özel Harekat Polisleri Suriye'ye uğurlandı
Osmaniye Belediyesi kaçak yapılara önlem alamadığı gibi kaçak yapılaşmaya da seyirci kalıyor.

Devlet yatırımları ve Organize Sanayi Bölgesiyle hızla gelişip, büyüyen ve nüfusu da artış gösteren Osmaniye?de, belediye hizmetleri ve kaçak yapılaşmayla mücadelenin de aynı gelişmeyi gösteremediğini belirten vatandaşlar tepkili.

Birçok kentte, belediye zabıta ile imar ve şehircilik müdürlüğü ekipleri, imara aykırı kaçak yapılaşmaya müsaade etmediği gibi bu tür yapılar, ekiplerce hem yıkılıyor ve sahipleri hakkında yasal işlem yapılıyor.

Osmaniye?de ise özellikle seçim öncesinde kanun ve nizam tanınmadan yapılan kaçak inşaatlar, kentin her noktasında göze çarparken, belediyenin kaçak yapılara göz yumması kafalarda soru işareti bırakıyor.

Ülke genelinde daha modern ve güzel şehirler inşa edilmeye çalışılıyor, Osmaniye?de ise hem şehirleşme hem de çarpık yapılaşma nedeniyle belediye başkanı Kadir Kara?ya tepkileri arttırıyor.

Şehrin geleceğe taşınmasında önemli bir rol oynayan imar planlanması ve şehirleşme konusunda sınıfta kalan Osmaniye belediyesi, kentin ufkunu açacağı yerde, göz boyayan işlerle uğraşıp, kaçak inşaatlara göz yumarak tepki alıyor.

?Kara? bir şehir değil, yaşanabilir bir şehir isteyen Osmaniye halkı, artık ufak planlar peşinde koşan, küçük işlerle göz boyayan değil, devlet yatırımlarıyla büyüyen kentte, belediyenin de geleceğe yönelik hizmet vermesini bekliyor. Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi