• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
25°

Turizm Haberleri

turizm haberleri ve güncel turizm gelişmeleri, turizm ile ilgili tüm video, turizm fotoğrafları ve turizm haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Gündem

Antalya turizminde bu yıl,  son yılların en hareketli ekim ayının geçirilmesi bekleniyor.

Ekonomi

Antalya'da "dinozor" temasıyla inşa edilen ve 2012'den beri 1 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Dinopark, bu yıl 60 bin misafiri hedefliyor.

Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde yer alan Yarbaşı Karacaören Göleti, turizme kazandırılması amacıyla tanıtım programı düzenlendi.

Ekonomi

Isparta’da mor bahçeleriyle turizm değerine sahip olan lavanta, yağıyla da başta kozmetik olmak üzere birçok sektörde kullanılıyor.

Ekonomi

Turizmde Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) sürecinde duraksayan Avrupa pazarı, organizasyonun sona ermesinin ardından yeniden hareketlendi.

Genel

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yılın ilk 5 ayındaki istatistiklerde yabancı turist sayısında yaklaşık yüzde 14 artış olduğunu...

Genel

Hatay’ın Samandağ ilçesinde Roma döneminden kalma 380 metre uzunluğundaki Titus tünelinin depremlerde hasar almaması ziyaretçi akınına sebep oluyor.

Genel

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Volkan Yorulmaz, Kurban Bayramı tatili döneminde ilçedeki otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını söyledi.

Genel

Kars’ta bulunan Ani Ören Yerinde kazı çalışmalarında tespit edilen ve Anadolu'daki ilk kaya mescit olduğu değerlendirilen mağara turizme kazandırılıyor.

Genel

Kurban Bayramı'nın ikinci gününü İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini gezerek değerlendirmek isteyen vatandaşlar ve turistler, tarihi yarımadanın bulunduğu alanda yoğunluk...

Antalya

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat olarak turizmde yakalanan başarının ihracatta da yakalanması gerektiğini belirterek bunun için İhracat yapan üye...

Güncel

Osmaniye’nin can suyu Karaçay Deresi, Osmaniye Valiliği ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın destekleri turizme kazandırılıyor.