• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
24°

Tatil Haberleri

tatil haberleri ve güncel tatil gelişmeleri, tatil ile ilgili tüm video, tatil fotoğrafları ve tatil haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Gündem

Antalya turizminde bu yıl,  son yılların en hareketli ekim ayının geçirilmesi bekleniyor.

Antalya

Antalya’da tatil yaptığı otelin havuz başında güneşlenirken kafasına baca parçası düşen kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Osmaniye

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde okulların tatile girmesiyle birlikte camilerde açılan yaz Kur’an kurslarına ilginin yoğun olduğu bildirildi.

Gündem

Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos, nişanlısı Lauren Sanchez ile birlikte Türkiye'de tatil yaparken, Datça'da bir restoranda yediği yemek için...

Adana

Adana’ya tatile gelen bir kişi kardeşine kötü davrandığını öne sürerek tartıştığı eniştesini tabanca ile vurarak öldürdü.

Genel

Isparta Tren Garı, Kurban Bayramı kapsamında 9 günlük tatilde 20 bin 65 yolcuya hizmet verdi.

Genel

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla glamping çadırı, bungalov ve karavan kamp alanlarında 40 bini aşkın tatilci konakladı.

Genel

Antalya'nın Kemer ilçesinde kıyısı piknik alanı, kumsalı ise plaj olarak kullanılan, yaz boyunca yoğunluk yaşanan Phaselis Antik Kenti'nde bayram tatili...

Genel

Antalya sahillerinde Kurban Bayramı tatili dolayısıyla oluşan yoğunluk sürüyor.

Adana

Medline Adana Hastanesi’nden Klinik Diyetisyen Duygu Özbay, öğün atlamanın metabolizma hızınızı düşürdüğünü söyleyerek, “Gün içerisinde öğün atlamayın” dedi.

Genel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bayram tatilinin 4 gününde yaşamını yitirenlerin sayısını açıkladı. Bakan Yerlikaya, Kurban Bayramının 4 gününde ölü ve...

Genel

İstanbul'da, Kurban Bayramı'nın dördüncü ve son gününde sahil kesimlerinde trafik yoğunluğu görülürken Adalar'a gitmek isteyen yolcular Kabataş İskelesi'nde sıra bekledi.