• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %2.08
25°

Ödül Haberleri

ödül haberleri ve güncel ödül gelişmeleri, ödül ile ilgili tüm video, ödül fotoğrafları ve ödül haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Ekonomi

Logo Yazılım, "Bilişim 500 Plus-Türkiye İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması" kapsamında 5 farklı ödüle layık görüldü.

Genel

Antalya'nın Kemer ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci ve ikinci olan öğrencilere ödül verildi.

Genel

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Temel Yeterlilik Testi'nde (TYT) Türkiye birincisi olan Süleyman Mete Genç'e okulu tarafından otomobil hediye edildi.

Osmaniye

Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) ilk 1000’e giren öğrenciler için TOBB Osmaniye Fen Lisesinde ödül töreni düzenlendi.

Osmaniye

Osmaniye’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.

Genel

Hatay’da hayvancılıkla uğraşan Mustafa Çiçek’in 85 bin TL’ye satın aldığı inek, araçtan indirildiği esnada kaçarak sırra kadem bastı.

Osmaniye

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, İstanbul’da düzenlenen Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Minikler Açık Hava Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuları...

Genel

Birincilik ödülünü Gazzeli öğrencilere adayan genç hukukçu Mehmet Hasan Yacı, Filistin’li kardeşlerinin yanında olduğunu belirtti.

Genel

Emine Erdoğan, Gönül Elçileri ve koruyucu ailelerle bir araya geldi, umut ve sevgi dolu anlar yaşandı. En yüksek puan ödülü...

Ekonomi

Honda, Brandverse Awards'ın SocialBrands Veri Analitiği Bölümü'nde motosiklet kategorisinde 6’ncı kez altın ödülün sahibi oldu.

Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, 7. düzenlenen ‘En Güzel Bahçe, Balkon ve Teras Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu.

Osmaniye

Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Kayseri'de düzenlenen "Okul Sporları Geleneksel Aba Güreşi Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda" derece elde eden öğrencilere...