• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
24°

Konyaaltı belediyesi Haberleri

konyaaltı belediyesi haberleri ve güncel konyaaltı belediyesi gelişmeleri, konyaaltı belediyesi ile ilgili tüm video, konyaaltı belediyesi fotoğrafları ve konyaaltı belediyesi haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Antalya

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği Halk Sağlığı Buluşmaları kapsamında “7’de 70’e Sağlıklı Beslenme Buluşmaları” gerçekleştirildi.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılı öncesi ilçe sınırları içerisindeki okullarda temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla belediye personeli arasında gerçekleştirdiği Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Antalya

Antalya’da Konyaaltı Belediyesi, ilçe sakinleri için sanatsal etkinlikler düzenliyor.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 26’ncısını Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlediği Uluslararası Feslikan Yaz Şenlikleri ve Yağlı Güreşlerinde Başpehlivanlığı Enes...

Antalya

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi iş birliğinde bu yıl 26’ncısı düzenlenen Feslikan Yaylası Yaz Şenlikleri büyük bir coşkuya sahne...

Antalya

Antalya’da Konyaaltı Belediyesi, üniversite tercihlerini yapan gençlere KONSEM’in uzman eğitmenlerinden rehberlik hizmeti verdi.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği “Gün Batımı Konserleri” ve “Gün Batımı Dansları” etkinlikleri bu hafta aynı anda Hayat Park’ta gerçekleşti.

Antalya

Dijitalleşme yolundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Konyaaltı Belediyesi, popüler müzik dinleme programı Spotify’da gerçekleştirdiği podcastlere bir yenisini daha ekledi.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi minik öğrencilere doğa sevgisi aşılamak için bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Antalya

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden çocuklar, yavru kedi ve köpekleri sevdi.

Antalya

Antalya’da Konyaaltı Belediyesi ilçe halkını sanat ve sporla buluşturmak adına yaptığı etkinlikleri sürdürüyor.