• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.282 %1.74
25°

Kemer belediyesi Haberleri

kemer belediyesi haberleri ve güncel kemer belediyesi gelişmeleri, kemer belediyesi ile ilgili tüm video, kemer belediyesi fotoğrafları ve kemer belediyesi haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Antalya

Kemer Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise öğrencilerini ücretsiz olarak taşıyacak ve üniversiteye giden öğrencilere burs desteği...

Antalya

Antalya’da Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Antalya

Antalya’da Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sit alanı içerisinde yer alan Kemer Balıkçı Barınağı’nda izinsiz yapılan yapıları kaldırdı.

Antalya

Kemer Belediyesi, Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. yıl dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda çeşitli...

Antalya

Kemer Belediyesi, ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi kursları ile Göynük Ahucum Düğün Salonu’nda düzenlenen karate ve kick boks yaz kurslarına...

Antalya

Kemer Belediyesi ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Antalya

Kemer Belediyesi’nin 4 yıl önce eğitime kazandırdığı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı başladı.

Antalya

Antalya’da Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Merkez mahallesi, Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda dilencilik yaparak, haksız kazanç sağlayan şahıslara işlem yaptı.

Antalya

Antalya'nın Kemer İlçesinde Kemer Yörükler Derneği tarafından ilçenin en yüksek yaylalarından Çukuryayla'da 13. Yörük Şenliği düzenlendi.

Antalya

Kemer Belediyesi Temmuz ayı olağanüstü meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında toplandı.

Antalya

Kemer Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu, Kemer’deki tüm öğrencilere üniversite tercihleri için ücretsiz tercih danışmanlığına başladı.

Antalya

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kemer Belediyesi Halk Plajında unutulan çantayı sahibine teslim etti.