• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %1.02
  • ETHERIUM 2.410 %-0.84
24°

Düziçi Haberleri

Düziçi haberleri ve güncel Düziçi gelişmeleri, Düziçi ile ilgili tüm video, Düziçi fotoğrafları ve Düziçi haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Güncel

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesinde ev hanımları ve kadın çiftçilere yönelik eğitim verildi.

Gündem

Osmaniye’de otluk alanda başlayan yangın zeytin ağaçlarına sıçradı

Osmaniye

Osmaniye Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, ilçedeki yaşam koşullarını iyileştirmeye yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, Refik Cesur Bulvarı üzerinde park halindeki bir araçta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Osmaniye

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde, sabah saatlerinde meydana gelen kazada, okula gitmekte olan bir ilkokul öğrencisine kasklı bir motosiklet sürücüsü...

Osmaniye

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran hafızlar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından imzalanan teşekkür...

Asayiş

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğunun istismarı olayıyla ilgili yakalanan 18 şüpheliden 10’u tutuklandı.

Gündem

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir vatandaş evinin bahçesinde yaralı halde bulduğu atmacayı, tedavisi için Doğa Koruma ve Millî Parklar Şube Müdürlüğüne...

Osmaniye

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda iki araç arasında maddi hasarlı bir trafik kazası meydana geldi.

Asayiş

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde geçtiğimiz günlerde küçük bir kız çocuğunun istismarı olayıyla ilgili yakalanan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde düğünde çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Düğün salonu önünde yaşanan kavga anı kameralara yansıdı.

Osmaniye

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanı Mustafa İba, yapımı devam eden yeni belediye binasının inşaatını ziyaret etti.