• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.100 %1.02
  • ETHERIUM 2.410 %-0.84
24°

Ali hamza pehlivan Haberleri

ali hamza pehlivan haberleri ve güncel ali hamza pehlivan gelişmeleri, ali hamza pehlivan ile ilgili tüm video, ali hamza pehlivan fotoğrafları ve ali hamza pehlivan haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Üniversitemiz, Tazelenme Üniversite kampüsünü kuran 10. Üniversite olmuştur dedi.

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin-Adana-Gaziantep arasında toplam uzunluğu 310,5 kilometre olan ’Hızlı Tren Hattı’ projesi şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin’in, son 3 yıldır Teknofest yarışmalarına en çok proje gönderen il konumunda olduğunu belirterek, "Gençlerimizle...

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yurt başvurusu yapan bütün öğrencilere yurtlarda yer sağlandığını belirterek, "Öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için her...

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yumuktepe Höyüğü’nde kazı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2 bin 300 rakımdaki Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri çadırlarında ziyaret etti.

Mersin

Mersin’deki görev süresini tamamlayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Vali Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti.

Genel

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve beraberindeki heyet, havalimanı içerisinde ve çevresinde incelemelerde bulundu,

Eğitim

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Giriş Sınavında (LGS) dereceye giren öğrencilerle bir araya geldi.

Mersin

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus ilçesindeki Şehitkerim Mahallesi’nde bulunan St. Paul Anıt Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Genel

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte 788 derslikli 45 okulun inşasının devam ettiğini bildirdi.

Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Vali Ali Hamza Pehlivan ile Çukurova Uluslararası Havalimanı ve Çeşmeli-Taşucu Otoyolu Projesi’nde incelemede...