• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • STERLIN 44,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.265 %1.57
24°

Alanya belediyesi Haberleri

alanya belediyesi haberleri ve güncel alanya belediyesi gelişmeleri, alanya belediyesi ile ilgili tüm video, alanya belediyesi fotoğrafları ve alanya belediyesi haberleri Akdeniz Gazetesi sitemizde


Antalya

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 198. yıl dönümü nedeniyle kahvaltı programı düzenledi.

Antalya

Alanya Belediyesi’ne bağlı kreşlerdeki öğretmenlere yönelik Psikodrama aracılığı ile Duygu Yönetimi ve Regülasyonu eğitimi düzenlendi.

Antalya

Antalya’da Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki temizlik seferberliği çalışmalarına devam ediyor.

Antalya

Alanya Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği sünnet organizasyonun Ağustos Ayı etkinliği başladı. Üç gün süreyle toplam 120 çocuk sünnet edilecek.

Antalya

Alanya Belediyesi, alt yapı ve hazırlık aşamalarını tamamladığı Mahmutseydi Çevre Yolu’nda sathi asfalt kaplama çalışması başlattı.

Antalya

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent disiplinini sağlamak için Barlar Sokağı’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube personeliyle ortak denetim gerçekleştirdi.

Antalya

Alanya Belediyesi Özel Oba Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda ön kayıt dönemi başvuruları 19 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Antalya

Alanya Belediyesi, Alanya’nın coğrafi işaretli lezzeti Gülüklü Çorba’nın, UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Türkiye Ulusal Envanteri’ne alınması için İl Kültür...

Antalya

Alanya Belediyesi’nin Çayarası ve Eğrigöl Sağlık Ocakları, yayla sezonunun açılmasıyla birlikte 7 gün boyunca kesintisiz hizmet veriyor.