Yerfıstığı temalı Gastronomi şöleni yapıldı

OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü; Türkiye Aşçılar Fedarasyonu ve Beyoğlu Yemek Sanayi öncülüğünde, Gastronomi Yıldızları Derneği iş birliğinde düzenlenen yer fıstığı temalı etkinliğe

Güncel 27.12.2023 20:24:00 0
Yerfıstığı temalı Gastronomi şöleni yapıldı

OKÜ Kadirli Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü; Türkiye Aşçılar Fedarasyonu ve Beyoğlu Yemek Sanayi öncülüğünde, Gastronomi Yıldızları Derneği iş birliğinde düzenlenen yer fıstığı temalı etkinliğe ev sahipliği yaptı.
Uygulama mutfağında pişen yemekleri tadan Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve beraberindeki heyet, öğrencilerin yer fıstığı temasına uygun olarak hazırladığı menüyü değerlendirdi.
Gastronomi ve mutfak sanatları alanında OKÜ öğrencilerinin yeteneklerini sergileme ve deneyim kazanma fırsatı sunan etkinlik ilgi gördü.
Yer fıstığı temalı etkinlikte, yemekleri onaylanan ve dereceye giren öğrencilerin ödülleri Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun ve Executive Şef Ali Küpeli tarafından takdim edildi.
Yer Fıstığı Temalı Gastronomi Şölenine katkı sağlayan ve emeği geçenlere plaket takdimi ile devam eden etkinlikte desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun'a da Türkiye Aşçılar Federasyonu adına Executive Şef Ali Küpeli tarafından plaket takdim edildi.

Haber : Ümit KAHRIMAN