OKÜ Rektörü Uzun, Dekan Demirtaş’ı ziyaret etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr.Turgay Uzun, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde Dekan olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ahmet Demirtaş’ı ziyaret etti.

Güncel 20.12.2023 11:27:00 0
OKÜ Rektörü Uzun, Dekan Demirtaş’ı ziyaret etti

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr.Turgay Uzun, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde Dekan olarak göreve başlayan Prof. Dr. Ahmet Demirtaş’ı  ziyaret etti.
Rektör Uzun, ziyarette dekanlık görevine başlayan Prof. Dr. Ahmet Demirtaş’a başarılar diledi. 
Dekan Prof. Dr. Ahmet Demirtaş ise konuşmasında, fakültenin gelişim sürecinde daha da ileriye taşınması için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. 
Ayrıca, akademik kadro, öğrenciler ve idari personel ile iş birliği içinde çalışarak fakültenin başarı grafiğini daha da yukarı taşımak istediğini ifade etti. 
Üniversite Fen Edebiyat Fakültesi'nin adı  04 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararla "İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi" olarak değiştirilmişti. 
Arkeoloji, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık ve Tarih bölümlerini bünyesinde barındıran fakülte eğitim öğretim faaliyetlerini yürütüyor.

Haber : Ümit KAHRIMAN