İşkur, 60 kişiye daha istihdam sağladı İşkur, 60 kişiye daha istihdam sağladı

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, akademik alanlarda uzmanlaşmayı desteklemek amacıyla İhtisaslaşma Koordinatörlüğünü hayata geçirdi.
Bu kapsamda, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan, 26 Şubat 2024 tarihi itibarıyla koordinatör olarak görevlendirildi.
OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun konuya ilişkin yaptığı açıklamada, OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün kurulmasının üniversite hedeflerine büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Uzun, “2023 yılında, ‘Yenilenebilir Enerji ve Batarya Teknolojileri’ alanında ihtisaslaşmaya değer görülen 25 üniversite arasında yer alan üniversitemizde kurulan İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün, akademik ve bilimsel çalışmalara yön vererek üniversitemizin ulusal ve uluslararası alandaki rekabet gücünü artıracağına inanıyoruz. Akademik deneyimi ve birikimiyle OKÜ İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Ertaç Hürdoğan’ın başarılı projelere imza atacağına inanıyoruz. Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.