OKÜ’DE MAKARNA VE SUŞİ ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI OKÜ’DE MAKARNA VE SUŞİ ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CGC Başkanı Ali Cihangir ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şükrü Tozluklu, Ümit Kahraman, Ersin Şimşek, Aydın Deniz ve Esef Gök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Tolga Nacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren İl Müdürü Nacar; “Göreve gelmemizin üzerinden kısa bir süre geçti. Bu süre içerisinde basınla ilişkimizi iyi tuttuk. Görevde olduğumuz sürece basınla iletişim halinde olacağız. Ziyaretlerinden dolayı CGC Başkanı Ali Cihangir bey ve yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Misafirperverliğinden dolayı İl Müdürü Nacar’a teşekkür eden Ali Cihangir ise, “Kısa süre önce Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atanan Tolga Nacar beyi ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” Dedi. CGC Basın

Editör: Haber Merkezi