Jandarmadan 22 araca men cezası Jandarmadan 22 araca men cezası

Osmaniye Terörle Mücadele Vazife Kahramanları Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Şube Başkanı Ahmet Tetik, Başkan Yardımcıları Adem Korkmaz ve Salih Yaşar ile birlikte Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC)'yi ziyaret etti.
CGC 2. Başkanı Şükrü Tozluklu, nazik ziyaretlerinden dolayı Tetik ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Şehit yakınları ve gazilerin başlarının tacı olduğunu ifade eden Tozluklu, "Şehit aileleri ve gaziler, ülkemizin en değerli varlıklarıdır. Onların fedakarlıkları ve cesaretleri, bizlere örnek olmaktadır. Bu kahramanlara olan borcumuzu hiçbir zaman hiçbir şeyle ödemeyiz. Cemiyet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Genel Merkezi Ankara'da olan derneğin bir yıl önce Osmaniye'de şubeleştiğini belirten Ahmet Tetik, kuruluş amaçları doğrultusunda hızlı ve yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini söyledi.
Şehit ailelerine ve gazilere yönelik duyarlılık ve desteğin önemine değinen Tetik, toplumun bu kahramanlara olan minnettarlığını artırmak için daha fazla çaba harcanması gerektiğini belirtti.
Derneğin temel amacının, şehitlerin yakınları, güvenlik korucuları ve aileleri ile gaziler ve yakınlarının sivil toplum faaliyetlerine katılımını teşvik etmek olduğunu vurgulayan Ahmet Tetik, dernek olarak, bu kahramanların yanında yer alarak onların haklarını savunmayı ve toplum içinde daha etkin olmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.
Ziyarette, dernek faaliyetlerinin yanı sıra, şehit ailelerinin ve gazilerin karşılaştığı zorluklar üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.


Editör: Haber Merkezi