Merdiven altı güzellik salonuna baskın Merdiven altı güzellik salonuna baskın

2023 - 2024 sezonunda Osmaniye’yi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek takımların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan deprem dolayısıyla geçtiğimiz sezon 1.amatör lig müsabakaları oynanmayınca BAL ekibi belirlenemedi.
BAL ligi yarıda kaldığı için bal ligi takımı Bahçespor’a TFF kararı ile 2023/2024 sezonunda BAL liginde oynama hakkı verildi.
Osmaniye amatör futbol ligi şampiyonu olan takımın BAL ligi için play-off müsabakası oynayamaması gibi bir durum ortaya çıktı.
Amatör Spor Kulüplerinin hak kaybını önlemek için TFF amatör işlere, Osmaniye amatör spor kulüpleri federasyonu Osmaniye ilinden BAL 1(bir) takımın daha alınması için teklifte bulunuldu.
Teklif uygun bulunması durumunda ikinci bir takım daha BAL’da mücadele edecek.
Bu takımın belirlenmesi için 2022/2023 futbol sezonunda play-off grubuna yükselen 1.Amatör futbol takımlar arasında kura çekimiyle belirlendi.
Kura çekimi Osmaniye Gençlik Spor il müdürlüğünde Spor il müdürü Sedat Acar ev sahipliğinde, OASKF, futbol il temsilciliği huzurunda Dört play-off'a kalan 4 takım yöneticileri tarafından çekildi.
Kura çekimi sonucunda Önderspor, BAL’da kenti temsil edecek ikinci takım olarak belirlendi.

Haber: Ümit KAHRIMAN

Editör: Haber Merkezi