OSMANİYE’DE RUH SAĞLIĞI MERKEZLERİ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ OSMANİYE’DE RUH SAĞLIĞI MERKEZLERİ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Girişimci İş İnsanları ve Profesyonel Yöneticiler Topluluğu ( GİAT ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kazım Alpay Osmaniye'de bir dizi temaslarda bulundu. 
Vali Erdinç Yılmaz'dan Alpay'a Teşekkür Belgesi
6 Şubat Depreminin yıl dönümünde GİAT Başkanı Alpay'ın girişimleriyle Osmaniye'de Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya ve Milli Basketbolcu Şuğranur Sönmez'in katılımıyla depremden etkilenen çocuklara basketbol topu dağıtılmış ve temel basketbol üzerine söyleşi gerçekleştirilmişti. 
Bu kapsamda Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz GİAT Başkanı Mustafa Kazım Alpay'a başarılı çalışmaları ve katkıları için Teşekkür Belgesi verdi. 
 Alpay, Rektör Uzun'u da Ziyaret Etti
GİAT Başkanı Alpay Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Whatsapp Görsel 2024 08 30 Saat 08.25.09 8B14997AAlpay ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede " 6 Şubat Depreminin yıl dönümünde Osmaniye İlimizde depremzede gençlerimize yönelik yapmış olduğumuz gençlik ve spor çalışmalarımız hususunda şahsımı " Teşekkür Belgesi " vererek taltif eden ve onurlandıran Osmaniye Valimiz, değerli büyüğümüz Sayın Dr. Erdinç Yılmaz'a şükranlarımı arz ederim. Sayın Valimiz örnek devlet adamlığı, mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı bizlerin her daim örnek olarak aldığı bir büyüğümüz. Osmaniye'ye kattıkları ve ürettiği katma değer ile tüm Osmaniye'lilerin gönlünde taht kurmuş durumda. Bizlere teveccühlerinden ötürü kendilerine bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz. Sayın Rektörümüze de nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ederiz " dedi.
 

Muhabir: Ümit KAHRIMAN