OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR OSMANİYE'NİN ZORKUN YAYLA YOLUNDA YARIM TON CAM VE PLASTİK TOPLADILAR

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Spor İl Temsilcileri ile bir araya gelerek kapsamlı bir istişare toplantısı düzenledi. 
Toplantıda il temsilcilerinin görev ve sorumlulukları, faaliyet alanları ve gelecekteki faaliyet programları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yusuf Çebi, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine değinerek, il temsilcilerinin bu süreçte üstlendikleri kritik rollere vurgu yaptı. 
Çebi, "Başarılı sporcular yetiştirilmesi adına spor il temsilcilerine büyük görev düşüyor. Gençlerimizin sporla tanışması, yeteneklerini keşfetmesi ve geliştirmesi için sizlere büyük sorumluluklar düşüyor. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde Osmaniye'den nice başarılı sporcular çıkacağına inanıyorum" dedi.

450616932 1011762034285485 7672152918514999161 NToplantıya katılan il temsilcileri de kendi alanlarındaki çalışmalar hakkında bilgi vererek, karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Özellikle spor altyapısının güçlendirilmesi, tesislerin etkin kullanımı ve genç sporcuların desteklenmesi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.
Çebi, toplantının sonunda yaptığı değerlendirmede, "Bugünkü toplantı, ilimizin spor geleceği için son derece verimli geçti. Spor il temsilcilerimizin özverili çalışmaları ve işbirliği sayesinde Osmaniye'de sporu daha ileriye taşıyacağız. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız" ifadelerini kullandı.
Toplantı, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN