Gelinim Mutfakta'da 14 Ağustos 2024 tarihli bölümde, günün kazananı kim oldu? Herkesin merakla beklediği bu sonuç, yarışmanın seyrini nasıl etkiledi? Günün puan durumu, yarışmacılar arasında dengeleri alt üst edecek mi? İzleyicilerin nefeslerini tutarak beklediği bu kritik anlar, Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde heyecanı doruklara çıkardı. Peki, kazanan kim oldu? İşte detaylar haberimizde...


Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? 
Gelinim Mutfakta yarışmasında büyük bir çekişme yaşanıyor. İlk iki günün ardından çeyrek altını kazanan Aysun Kuştan, başarısını sürdürüyor. Yarışmada yeni bir rekora imza atma niyetinde olan Aysun, bugün de en yüksek puanı alarak tekrar çeyrek altını kazanmayı hedefliyor.


Geçtiğimiz Bölümde Neler Yaşandı?

Son bölümde eksik puanlar adeta havada uçuştu. Zorlu bir günün ardından Aysun, yine de çeyrek altını kazanmayı başardı. Ancak, onun en büyük rakibi Seda için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Seda, istediği puanlara ulaşamayıp hayal kırıklığı yaşadı.

Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir? Evde Kışlık Konserve Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Püf Noktalar Nelerdir?


Gözler Bugünkü Puanlamada

14 Ağustos Çarşamba gününe ait Gelinim Mutfakta puanlamasında, herkesin gözü Aysun Kuştan’ın alacağı puanlarda olacak. Ancak yarışmanın gidişatını belirleyecek bir diğer önemli isim ise eski yarışmacı Seda. Seda'nın elde edeceği puanlar, yarışmanın seyrini değiştirebilir.

Günün Birincisi Kim Oldu?

Son bölümde Aysun Kuştan, 13 puanla günün birincisi olarak çeyrek altını kazandı. Öte yandan, Seda ve Yasemin 10 puanla günün sonuncusu olarak dikkat çekti.


Seda'nın Hedefi: Aysun’un Önünü Kesmek

Damla'nın elenmesi sonrası Aysun, çeyrek altın kazanmada oldukça rahatlamış durumda. Ancak bu duruma son vermek ve Aysun'un bileziklere ulaşmasını engellemek isteyen Seda, 14 Ağustos Çarşamba günü yapılacak Gelinim Mutfakta puanlamasında en yüksek puanı almak için tüm gücüyle yarışacak.

Editör: Haber Merkezi