Yerli ve yabancı firmaları Antalya'da buluşturdu Yerli ve yabancı firmaları Antalya'da buluşturdu

Kadirli Belediyesi tarafından bu yıl 10.su düzenlenen geleneksel Andırın Caddesi Büyük İftarı ile yaklaşık 15 bin kişi aynı anda iftarını açtı.
Kadirli Belediyesi tarafından Andırın Caddesi’nde bu yıl 10’ncusu düzenlenen sokak iftarında vatandaşlara kavurma, bulgur pilavı, çorba, hurma, 15 bin şişe su ve 7 bin ekmek dağıtıldı.
İftar yemeği öncesi Kur’an- ı Kerim okundu ve ilahiler seslendirilirken Semazen gösterileri sahnelendirildi.
Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı konuşmada birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneğini Kadirli’de yaşadıklarını söyleyerek “Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada ramazanın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz. 6 Şubatta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kadirlimiz Güvenli olduğu için depremde zarar gören illerimizden gelen Depremzedelerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bugün burada onlarında bulunduğu bu iftar yemeğinde hep birlikte orucumuzu açmanın ayrı bir önemi var. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz hep daim olur.” dedi.
MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ruhi Ersoy ise, Kadirli Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen İftar programında bulunmaktan Kadirşinas Kadirlili hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan mutlu olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Adayı Derya Yanık ise yaptığı konuşmada 6 Şubatta Meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan Rahmet yaralılara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bütün bakanlarını deprem bölgelerine gönderdiğini ve hemen çalışmalara başlandığını anlatan Bakan Yanık, “Çalışmalarımıza hızlıca çalışmalara başladık ve devam ediyoruz. Bu millet kendi yarasını kendisi sarmaya kendi problemini çözmeye muktedirdir. Bunu da yapacağız. 14 Mayıs’ta Türkiye’nin 20 yıldır ilmik ilmik ördüğü Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğindeki kazanımlarını korumak. 14 Mayısta bugüne kadar verilen çabaya verilen emeğe sahip çıkmak. Çünkü biz sahip çıkmadığımızda PKK’nın Kandil’in terör yuvalarının sahip çıktıkları bu kazanımları bir dakikada çöpe atmak için hazır bekliyor. Kadirlinin vatansever evlatları; 14 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecektir. Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalık ile sokak iftarında bir arada olmaktan da ayrıca mutlu oldum” dedi. Kadirli Belediyesi

Editör: Haber Merkezi