İki takımın karşılaşması Galatasaray ve Beşiktaşlı taraftarlar tarafından olduğu gibi diğer takımlar tarafından da yakından takip ediliyor. 2023 sezonunun en iyisinin belirleneceği maç için maç saati heyecanla bekleniyor. 

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Beşiktaşlı taraftarlar doğu ve kuzey tribünlerinde, Galatasaraylı taraftarlar ise güney ve batı tribünlerinde yerini alacak. Futbolseverler biletlere yoğun ilgi gösterirken maç saati yakından takip ediliyor. Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yaptığı kampla tamamladı. Lask Linz, Düsseldorf, Trencin, Lecce gibi takımlarla karşılaşan sarı-kırmızılılar, 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet elde etti. Beşiktaş ise Shakhtar Donetsk, Grazer AK, Bandırmaspor, Gençlerbirliği ve Sakaryaspor gibi takımlarla karşılaştı. Siyah-beyazlılar hazırlık maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.


GALATASARAY - BEŞİKTAŞ SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Adanaspor, oynanacak karşılaşma öncesi Çatalan Tesisleri'nde idman yaptı Adanaspor, oynanacak karşılaşma öncesi Çatalan Tesisleri'nde idman yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesinin programını açıkladı.

2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş 3 Ağustos Cumartesi günü Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak mücadele saat 20.45’te başlayacak. Mücadele atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
 

Editör: Bekir Burak CANBOLAT