Osmaniye’de Polis ve Jandarma sorumluluk bölgesinde son bir ayda yapılan trafik denetimlerinde dikkat çekici rakamlar açıklandı.

Mülki İdare Amirleri, Emniyet ve Jandarma birimleri ve ilgili Kurum Amirlerinin katılımlarıyla “Asayiş ve Koordinasyon Toplantısı” yapıldı.

Toplantı sonrasında Vali Dr.Erdinç Yılmaz tarafından açıklanan Trafik Denetimleri rakamları ise düşündürdü.

Kahramanmaraş’ta Asayiş ve Güvenlik Önlemleri Artıyor: Binlerce Olayda Gözaltı ve İşlem Kahramanmaraş’ta Asayiş ve Güvenlik Önlemleri Artıyor: Binlerce Olayda Gözaltı ve İşlem

Kent genelinde son bir ayda 605 araç trafikten men edildiğinin bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “2024 yılı Eylül ayında ilimiz genelinde 169 yaralamalı, 126 maddi hasarlı olmak üzere toplam 295 trafik kazasının meydana geldiği, trafik kazaları sonucunda; 254 vatandaşımızın yaralandığı görülmüştür. Yapılan denetimlerde ise 100 bin 952 aracın sorgulandığı, 605 aracın trafikten men edildiği, toplamda 15 bin 687 adet cezai işlem uygulandığı, 13 bin 339 motosikletin sorgulandığı, 212 motosikletin trafikten men edildiği, 2 bin 602 adet cezai işlem uygulandığı tespit edilmiştir” dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN