Adana'da uçuruma yuvarlanan kişi yaralandı Adana'da uçuruma yuvarlanan kişi yaralandı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberi Türkiye'de geniş yankı uyandırırken, milyonlarca sosyal medya kullanıcısı ölüm haberlerini 'ateşi bol olsun' tepkisi ile karşıladı. 

Hem futbolculuk hem de siyaset kariyeri boyunca FETÖ ile bağlantılı olan ve Türkiye'den kaçarak yıllardır ABD'de yaşam sürdüren eski futbolcu Hakan Şükür, Gülen'in ölüm haberinin ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.



"HERKES O TERAZİYE ÇIKACAK"

Türkiye'de dolaşıma sokulan paylaşımların büyük bölümünde Gülen'in ölüm haberine ilişkin olumlu ifadeler kullanılırken, yıllardır FETÖ yapısı ile bağını kesmemiş olan Hakan Şükür, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

"Allah kim ne hakkettiyse hakkını verecektir. Ne eksik ne fazla. Herkes sıfatlarından ayrılmış olarak o teraziye çıkacak; çırılçıplak. Ölüm hak. Her canlı ölümü tadacak. Tadmayacakmış gibi yaşayanlar bile. Allah rahmeti ve Adaleti ile muamele etsin herkese.."

10 YILDIR ABD'DE YAŞIYOR 

2015 yılında milletvekilliğinin sona ermesinin ardından ABD'ye taşınan Hakan Şükür, ailesiyle birlikte 10 yıla yakın süredir Türkiye'ye giriş yapmadı. Hakkında FETÖ üyeliği dahil olmak üzere birçok farklı suçtan yakalama emri bulunan Şükür'ün Türkiye'deki evlerine, işyerlerine ve banka hesaplarına devlet tarafından el konulmuştu. 
 

Editör: Haber Merkezi