OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR OSMANİYE'DE DEPREM KONUTLARI YÜKSEK STANDARTLARDA YAPILIYOR

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye Valiliğini ziyaret etti. 
Bakan Bayraktar, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye AK Parti Milletvekili Seydi Gülsoy, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve MKYK Üyesi İsmail Kaya, AK Parti Osmaniye Koordinatörü Mustafa Hasgül, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Şener Kaytez, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hamit Coşkun, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı. 

458666906 923266966508886 4344092403894521970 NZiyarette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Zafer Demircan da yer aldı.
Karşılamanın ardından Valilik şeref defterini imzalayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Alparslan Bayraktar'a Valilik Makamında Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından brifing verildi. 
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'a Osmaniye’yi ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Muhabir: Ümit KAHRIMAN