Kuş gözlemcisi olan ve son olarak yaptığı paylaşımda maymun çiçeği virüsü olma ihtimali hakkında açıklamalar yapan Emin Yoğurtcuoğlu hakkında vatandaşlar aramalar yapıyor ve Emin Yoğurtcuoğlu'nun kim olduğunu merak ediyor. Peki Emin Yoğurtcuoğlu kimdir?

Emin Yoğurtcuoğlu kimdir?

Wings Birdwatching Tours şirketinde çalışan, kendisi hakkında "Kuş dedektifi. Türkiye’den bir kuş gözlemcisi ve yaban hayat uzmanı. Türkiye’de en çok kuşu kaydedip fotoğraflamış kişi. Dünyayı da gezip kuşları araştırıyor." bilgisini veren Emin Yoğurtcuoğlu, İstanbul Üniversitesi Yaban Hayatı Biyolojisi mezunudur ve 2005 - 2009 yılları arasında okumuştur. 2004 yılında TED Ankara Koleji'ni bitirmiştir. 

Biyolojik çeşitliliğe zarar veren balon balıklar yakalanmaya devam ediyor Biyolojik çeşitliliğe zarar veren balon balıklar yakalanmaya devam ediyor

Maymun Çiçeği Virüsü paylaşımı
Emin Yoğurtcuoğlu, "Uganda’dayım. Dünden beri vücudumda değişik kabarcıklar oluştu. Sivrisinek soktu sandım başta ama değil gibi, vücudumun farklı yerlerinde oldu. Maymun çiçeği salgınından haberdar olduk dün. Takipteyiz. Şimdilik buralarda her şey yolunda, hayat normal akıyor. Dışarıda yani size duyurulduğu gibi kaotik bir durum ya da herhangi bir önlem/uyarı yok burada." paylaşımını yaparak maymun çiçeği virüsü hakkında açıklama yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ