İzmir'de yaşanan trajik bir olay, kenti yasa boğdu. Yoğun yağmur sonrası oluşan su birikintisi nedeniyle elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden İnanç Öktemay'ın kim olduğu merak konusu oldu. Bu acı olay, ailesi ve yakınları başta olmak üzere, tüm İzmir'i derin bir üzüntüye boğdu. Peki, İzmir'de yağmur sonrası hayatını kaybeden İnanç Öktemay kimdir? İşte detaylar...

Inanc Oktemay Kimdir 2

İnanç Öktemay Kimdir?

OKULLARDA SINAV SİSTEMİ DEĞİŞİYOR! YENİ SINAV SİSTEMİ NASIL OLACAK? TÜRKÇE DERSİ SINAVI DEĞİŞTİ Mİ? OKULLARDA SINAV SİSTEMİ DEĞİŞİYOR! YENİ SINAV SİSTEMİ NASIL OLACAK? TÜRKÇE DERSİ SINAVI DEĞİŞTİ Mİ?

İzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalışırken kaçak elektrik akımına kapılan 44 yaşındaki İnanç Öktemay, hayatını kaybetti. Öktemay, İzmir Müzisyenler Derneği'nde aktif görev alıyordu ve Karşıyaka'da yaşamaktaydı. Cenazesi, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde defnedilecek olan Öktemay'ın, Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur'un teyzesinin oğlu olduğu öğrenildi.

Olayın Detayları

Olay, İzmir'de yaşanan yoğun yağmurun ardından, yoldaki su birikintisinden karşıya geçmeye çalışan Özge Ceren Deniz (23) ve İnanç Öktemay'ın kaçak elektrik akımına kapılması sonucu meydana geldi. Her iki isim de ne yazık ki hayatını kaybetti. Bu trajik olay, şehirde büyük bir yankı uyandırdı ve dikkatlerin elektrik güvenliği konusuna çevrilmesine neden oldu.

Kaynak: Haber Merkezi