Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 2024 yılı için Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları'nda görev yapacak sözleşmeli er alımı duyurusunu yayınladı. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar, 13 Ekim 2024 tarihine kadar başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecek.

Başvuru Şartları ve Süreci

MSB tarafından yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, adaylar 13 Ekim 2024 saat 23.59’a kadar https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden e-Devlet sistemi aracılığıyla çevrimiçi başvuru yapabilecekler. Başvuru ücreti olarak 100 TL sınav ücreti ödenmesi gerekiyor. Başvurusu kabul edilen adaylar, fiziki yeterlilik testi ve mülakata davet edilecek.

Başvuru İçin Gerekenler

Başvuru süreci hakkında daha fazla bilgi almak isteyen adaylar, MSB'nin personel temin sayfasında yer alan başvuru kılavuzunu inceleyebilir. Kılavuzda adaylardan istenen belgeler, yaş ve eğitim şartları gibi detaylar bulunuyor.

Hatay'da çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli yakalandı Hatay'da çeşitli suçlardan aranan 8 şüpheli yakalandı

Adaylar, başvuru yapmadan önce tüm başvuru kriterlerini dikkatlice incelemeli ve belirtilen tarihler içerisinde işlemlerini tamamlamalıdır.

Son Başvuru Tarihi ve Ücret Detayları

Başvurular 13 Ekim 2024'e kadar devam edecek. Başvuru ücretini yatırmayan adaylar sürece dahil olamayacak. Adaylar, tüm süreç boyunca https://personeltemin.msb.gov.tr adresinden başvurularını takip edebilecek.

Muhabir: Sedat Kaan ERAT