D-Smart üyelik ücretleri, kullanıcıların ilgisini çeken konular arasında yer alıyor. Ancak, ücretlerin tam olarak ne kadar olduğu ve hangi faktörlere bağlı olarak değiştiği konusunda pek çok soru işareti bulunuyor. D-Smart'ın sunduğu paketlerin fiyatları, promosyonlar ve diğer detaylar hakkında bilgi almak isteyenler için kapsamlı bir inceleme yapmanın zamanı geldi. Şu anda D-Smart üyelik ücretleri hakkında merak edilen tüm bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz. İşte detaylar haberimizde...

D-Smart üyelik ücreti ne kadar?
D-Smart kullanıcıları için 2024 yılı itibarıyla geçerli olan paket ve ek ücretler açıklandı. Bu haberimizde, mevcut paketler ve ek ücretlerin detaylarını bulabilirsiniz.

Ödüllü döner yeme yarışmasına katıldı zor anlar yaşadı Ödüllü döner yeme yarışmasına katıldı zor anlar yaşadı

Ana Paketler

D-Smart'ın sunduğu ana paketler, farklı ihtiyaçlara yönelik seçenekler sunmaktadır. İşte güncel fiyatlar:

Aile Spor Paketi: ₺98
Film Dizi Paketi: ₺130
Mega Paket: ₺178

Ek Paketler

Kullanıcılar, ana paketlerin yanı sıra çeşitli ek paketlerle hizmetlerini kişiselleştirebilirler. Ek paketlerin fiyatları ise şu şekildedir:

Belgeselsever + Eğlencesever Ek Paketi: ₺30
Belgeselsever Ek Paketi: ₺20
Eğlencesever Ek Paketi: ₺20
Sporsever Ek Paketi: ₺20
Belgeselsever + Eğlencesever + Sporsever Ek Paketi: ₺40
Aktivasyon, Kurulum ve Diğer Ücretler

D-Smart aboneliğinizin başlangıç ve kurulum aşamalarında çeşitli ücretler uygulanmaktadır. İşte bu ücretlerin detayları:

TV Aktivasyon Ücreti: ₺60
TV İç Kurulum Ücreti: ₺120
Borçtan Kapama ve Açma Ücreti: ₺60

Not: Borçtan kapama ve açma ücretleri, TV aboneliği için ₺60, İnternet aboneliği için ₺99 olarak uygulanmaktadır. Ancak, 1 Temmuz 2024 itibarıyla bu ücretlerde değişiklikler olacaktır. TV aboneliği için borçtan hizmet açma bedeli ₺60, İnternet aboneliği için ise ₺150 olarak güncellenecek. TV ve İnternet aboneliklerini birlikte kullananlar için yeni ücret ₺150 olacaktır. Borç nedeniyle yapılan ilk kapama işlemi için söz konusu ücret faturanıza yansıtılmayacaktır.

D-Smart dünyasıyla ilgili daha fazla bilgi ve detaylı hizmet seçenekleri için D-Smart müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: HABER MERKEZİ