ADALET BAKANI TUNÇ’TAN AÇIKLAMA

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret eden ve iftira atan İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştır" diyen Tunç, "Aziz milletimizin oylarıyla seçilen, ülkemize ve milletimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz ve çirkin ifadeler asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

"Milletvekilliği kimliğini taşıyan bir kişinin milletin değerlerini hiçe sayan, terbiyesiz ve ahlak dışı sözlerini şiddetle kınıyorum."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü sabah saatlerinde Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinliklerine katılmak için gittiği Bitlis’te yaptığı bir konuşmada, CHP yöneticilerini "gösteriş müptelası elitistler" olarak tanımlamış, "Meydanlara söz verdikleri halde binlerce belediye işçisini gelir gelmez kapı dışarı ettiler. Halkçılık maskesinin arkasından Avrupa başkentlerinde halkın paralarıyla keyif çatan gösteriş müptelası bir elitizm çıktı" ifadelerini kullanmıştı.

MİLLETVEKİLİ GÜLSOY’DAN SERT TEPKİ!

Tamir derdine son! Küpe tasarımında yerli işitme cihazı tanıtıldı! Tamir derdine son! Küpe tasarımında yerli işitme cihazı tanıtıldı!

Osmaniye Ak Parti Milletvekili Seydi Gülsoy ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi; “CHP Milletvekili Tuncay Özkan’ın Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz hakaretleri, milletimizin iradesine yapılmış alçakça bir saldırıdır. Bu kişi yapmış olduğu terbiyesizliğin hesabını hukuk karşısında verecektir.” Dedi.

Muhabir: BEKİR BURAK CANBOLAT